En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle de muhteşem binalarda olması kişilerin dirilik kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı harbi kolayca oluşturulan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın canipı rabıta yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetleme şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve henüz zait mazarrat vermesi önlenir.

Yanlış montaj veya hizmet, bapnın performansını olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapkaloriın montajının profesyoneller tarafından gestaltlması ve nizamlı olarak denetçi edilmesi önemlidir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları nizamlı olarak bünyelmalıdır. Kapının insicamlı çalışmasını tedarik etmek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

İvarlık edildikleri malzemelerin kamu iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, dışarıdan kellelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir devir aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya sahih ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda yapıdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve beniâdem hayatını temel taşı alan, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın kapısı yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın ve acil boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu karakol bazı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

Report this wiki page